Welkom op onze website...
gratis info over alle verzekeringen!

Wij weten hoe ingewikkeld verzekeringen kunnen zijn...

verzekering informatie

Ongevallenverzekeringen

Een ongeval zit in een klein hoekje en kan iedereen overkomen. Het is belangrijk om goed verzekerd te zijn, want er zijn diverse soorten ongevallen en kunnen in een ongunstig geval negatieve gevolgen hebben voor u. Vooral vaak ook op financieel gebied.

Zo bestaat er de ongevallenverzekering 24u op 24. Deze is ideaal voor u als persoon, ook als u zelfstandig ondernemer bent. Een ongeval is namelijk snel gebeurd. Zowel op privé als werkgebied. U wilt natuurlijk niet dat u hier u hele leven lang de naweeën van zult merken. Daarom is deze verzekering een uitkomst. Wanneer u zelfstandige bent en u wordt ziek of invalide, is het niet toereikend om deze kosten zelf te betalen. Bovendien wordt de eerste maand helemaal niets uitbetaald. U merkt zo direct de financiële gevolgen. De ongevallen verzekeringen 24u op 24 zorgt ervoor dat de gevolgen van een ongeval gedekt worden op uw inkomen. Dit wil zeggen dat u uw inkomen vergoed krijgt, wat inhoudt dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw inkomen. Het is al erg genoeg dat u een ongeval heeft gehad, u wilt dan nog niet meer kopzorgen over uw financiële situatie erbij hebben.

De ongevallenverzekering 24u op 24 verzekert u op maat. U bepaalt namelijk zelf welke vergoeding er tegenover de verzekering bestaat. Dit zal afhankelijk zijn van uw inkomen en de premie die u betaald. Het is ook mogelijk om dat overeenkomst aan te passen, bijvoorbeeld wanneer uw inkomen stijgt.

Wanneer u arbeidsongeschikt raakt betaalt de verzekering vanaf de 8e dag tot maximaal drie jaar het afgesproken bedrag terug. Bent u dan nog steeds arbeidsongeschikt, dan wordt deze tijdelijke arbeidsongeschiktheid omgezet in blijvende invaliditeit. Zodoende houdt u nog steeds inkomsten. Want in geval van blijvende invaliditeit ontvangt u zelfs nog meer. Het bedrag dat is afgesproken wordt vertienvoudigd. Bovendien wordt dit bedrag vermenigvuldigd met het invaliditeitspercentage. Op deze manier hoeft u zich dus geen zorgen te maken over uw financiële situatie.

Mocht het ongeval nog verder gaan en mocht u te komen overlijden, krijgt de persoon die u begunstigd heeft vijfmaal het afgesproken bedrag. Ook worden alle kosten van de begrafenis betaald. Overlijdt u in het buitenland worden ook deze kosten betaald door de verzekering.

Aan ongevallen zitten in de meeste gevallen ook medische kosten verbonden. Diverse medische kosten worden door de sociale zekerheid terugbetaald. Alle overige kosten, die dus niet worden terugbetaald door de sociale zekerheid, dekt de ongevallenverzekering. Deze vergoedingen zijn belastingvrij.