Welkom op onze website...
gratis info over alle verzekeringen!

Wij weten hoe ingewikkeld verzekeringen kunnen zijn...

verzekering informatie

Huisdierenverzekering

In België is de markt voor huisdierenverzekering steeds groter aan het worden. Steeds meer mensen kiezen voor een huisdierenverzekering. Maar wat houdt deze verzekering nu precies in?

U kunt het zien als een ziekte- en bijstandsverzekering voor uw huisdier. Wordt uw dier ziek of krijgt het een ongeval, dan worden de kosten vergoed. Bovendien ontvangt u kosten terug indien uw huisdier komt te overlijden door bijvoorbeeld een ongeval of een ziekte. De volgende waarborgen worden gedekt:

- Kosten voor de dierenarts. Per aandoen wordt maximaal €2.500 gedekt.

- Moet uw huisdier dringend naar een kennel? Bijvoorbeeld wanneer u als baasje naar het ziekenhuis moet en er niemand op uw huisdier kan passen? Dan wordt maximaal €100 per week vergoed, met een maximum van vier weken.

- Wanneer uw huisdier zoek is geraakt, zult u kosten maken aan bijvoorbeeld affiches en/of advertenties in de krant. Dit kost ook allemaal geld en tot maximaal €400 worden ook deze kosten gedekt binnen een huisdierverzekering. Ook een beloning voor de vinder van uw huisdier kan van de huisdierenverzekering maximaal €150 vindersgeld krijgen.

- Blijft uw huisdier verdwenen (na 90 dagen) dan krijgt u van de verzekeraar het aankoopbedrag van uw huisdier teruggestort op uw rekening. Dus ook de aankoopkosten voor uw huisdier zijn gedekt.

- Het is ook mogelijk dat uw huisdier wordt gestolen of komt te overlijden door bijvoorbeeld een ziekte of ongeval. In deze gevallen vergoedt de verzekeraar tot maximaal €750.

Er zijn diverse mogelijkheden voor een polis. Zo is er een standaardpolis en een budget formule. De kosten per maand kunnen toch al gauw €19.90 bedragen. U kunt zelf kiezen voor de polis die u wilt. De verschillen zullen bestaan uit de kosten die worden vergoed en uitgekeerd indien er iets aan de hand is met uw huisdier.

Misschien wilt u wel graag een huisdier maar ziet u op tegen de hoge kosten die een dier krijgt als hij geopereerd moet worden. Kies dan nu voor de huisdierenverzekering en dan bent u er zeker van dat u de kosten van uw huisdier aan kunt. Kunt u het beestje voorzien van een goede levensduur en kunt u hem alles bieden, zoals eten, liefde en voldoende beweging? Dan kunt u nu kiezen voor een huisdier samen met deze verzekering komt u er samen helemaal doorheen. Kijk daarom nu waar u de verzekering af kunt sluiten en dan kunt u direct op zoek gaan naar de laagste prijzen!