Welkom op onze website...
gratis info over alle verzekeringen!

Wij weten hoe ingewikkeld verzekeringen kunnen zijn...

verzekering informatie

Hospitalisatieverzekeringen

Wanneer u in het ziekenhuis belandt, zitten hier diverse kosten aan verbonden. Afhankelijk van de reden en verblijfsduur in het ziekenhuis, kunnen de kosten enorm oplopen. Een hospitalisatieverzekering zorgt ervoor dat de kosten die u moet betalen zoveel mogelijk worden gedekt. Zo betaalt u dus niet de torenhoge kosten die het in werkelijkheid wel zouden kunnen zijn.

Maar wat is nu precies een hospitalisatieverzekering? Wanneer u in het ziekenhuis komt te liggen door bijvoorbeeld een operatie, bevalling, ongeval of ziekte worden bepaalde kosten gedekt door uw zorgverzekering. Toch zijn er kosten die door de patiënt zelf betaald dienen te worden. Voor deze kosten is de hospitalisatieverzekering.

Voordelen van een hospitalisatieverzekering is dat de verzekering zo samengesteld kan worden dat alles vergoed wordt, 100%. Hierbij geldt een onbeperkte duur in het ziekenhuis en een onbeperkt bedrag. Heeft u een nieuwe heup of knie nodig? Alles wordt vergoed, want knie tot eten en van verblijfsduur tot revalidatie. Wanneer uw kind een ongeval heeft gehad en in het ziekenhuis moet verblijven, willen ouders vaak blijven. Ook hieraan zitten kosten verbonden. Het is zelfs mogelijk om al deze kosten te laten vergoeden in de hospitalisatieverzekering. Bovendien kunt u zelf kiezen voor het ziekenhuis waar u naartoe wilt. U bent dus niet afhankelijk van ziekenhuizen die de verzekeringsmaatschappij voorschrijft. Wilt u bijvoorbeeld naar een privékliniek, dan kunt u hier heengaan en wordt alles vanaf het begin af aan betaald. Ook ééndagsklinieken worden vergoedt en hoeft u niet van te voren te betalen. Hiervoor is namelijk een speciale kaart die u bij de verzekering kunt aanschaffen.

U kunt de verzekering op ieder moment aanschaffen. Wilt u ervoor kiezen om de verzekering op te zeggen, dan kan dit ook op ieder moment. Want nog meer een bijkomend voordeel is van deze verzekering, is dat de verzekeringsmaatschappij u niet mag uitsluiten. U bent dus degene die de verzekering op kan zeggen, maar de verzekeringsmaatschappij kan u niet uitsluiten wanneer u lid bent van die verzekeringsmaatschappij. Er zijn dus geen beperkingen in de kost of iets dergelijks. Alles is mogelijk. De beste hospitalisatieverzekering is niet altijd de goedkoopste, maar ook de kwaliteit van de dekking is belangrijk. Best kan je voor jouw specifiek geval met een makelaar gaan praten.

Bent u geïnteresseerd in de hospitalisatieverzekering dan kunt u deze direct afsluiten en als u wilt kunt u eerst nog meer informatie hiervan aanvragen bij een maatschappij. Neem de tijd om u in te lezen zodat u straks op de hoogte bent van wat de hospitalisatieverzekering u allemaal te bieden heeft. Waar gaat u hem afsluiten? Bekijk alle mogelijkheden voor de hospitalisatieverzekering nu online.